BIO BIORGANIK JUHARSZIRUP 250ML
A juharszirup az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek egyike,
mert számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Juharszirup
az édes vitamin Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint
minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek
a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint,
aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. A növényi szirupok az emberi szervezet
számára a legkedvezőbb édesítőszerek. A juharszirup igen különböző lehet színre
és ízre nézve, melynek minősége magától a fától függ, illetve az időjárási
viszonyoktól. A sötétbarnától a világos borostyán színűig bármilyen lehet.
Általában minél sötétebb a szirup, annál erősebb az íze. Innen ered a
juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb).
A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a
világosabbat, melyet palacsintához és egyéb ételekhez fogyasztanak. De ez már
csupán ízlés, és nem minőség kérdése, a sötétebbek ugyanolyan tiszták és
ízletesek, mint a világosabbak. A Juharszirup vitamintartalma és hatásai
PP-vitamin(niacin) B5-vitamin (pantoténsav) az emberi test növekedésében játszik
igen jelentős szerepet. B2 (riboflavin) a test energia háztartását tartja
karban. Folsav B6 - vitamin Biotin A-vitamin szerepet játszik a látásban , a bőr
karbantartásában , és az immunrendszer működésében. 100% Bio Laktóz mentes Nem
génmanipulált Vegán termék Biorganik Bio Juharszirup tápanyagtartalma (100g-ban)
Energiaérték: 1129KJ / 266 kcal Fehérje: <0,2% Szénhidrát: 66% Zsír: 0%
Biorganik Bio Juharszirup felhasználása Cukor és méz helyettesítésére.
Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok,
szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Biorganik
Bio Juharszirup A kiszerelése: 250ml
mert számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Juharszirup
az édes vitamin Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint
minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek
a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint,
aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. A növényi szirupok az emberi szervezet
számára a legkedvezőbb édesítőszerek. A juharszirup igen különböző lehet színre
és ízre nézve, melynek minősége magától a fától függ, illetve az időjárási
viszonyoktól. A sötétbarnától a világos borostyán színűig bármilyen lehet.
Általában minél sötétebb a szirup, annál erősebb az íze. Innen ered a
juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb).
A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a
világosabbat, melyet palacsintához és egyéb ételekhez fogyasztanak. De ez már
csupán ízlés, és nem minőség kérdése, a sötétebbek ugyanolyan tiszták és
ízletesek, mint a világosabbak. A Juharszirup vitamintartalma és hatásai
PP-vitamin(niacin) B5-vitamin (pantoténsav) az emberi test növekedésében játszik
igen jelentős szerepet. B2 (riboflavin) a test energia háztartását tartja
karban. Folsav B6 - vitamin Biotin A-vitamin szerepet játszik a látásban , a bőr
karbantartásában , és az immunrendszer működésében. 100% Bio Laktóz mentes Nem
génmanipulált Vegán termék Biorganik Bio Juharszirup tápanyagtartalma (100g-ban)
Energiaérték: 1129KJ / 266 kcal Fehérje: <0,2% Szénhidrát: 66% Zsír: 0%
Biorganik Bio Juharszirup felhasználása Cukor és méz helyettesítésére.
Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok,
szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Biorganik
Bio Juharszirup A kiszerelése: 250ml
Adatlap
Ár: | 4.842 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 41 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BIO BIORGANIK JUHARSZIRUP 250ML" című hirdetést látja. (fent)