Betöltés...

Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko

ZSÁMBÉK belterületi összközműves 713nm nagyságú telken,mely két utcafrontú eladó több generációs valódi családi ház.Az alap épület három szoba öszkömfortos,egy szintes különállló ház.Néhány éve épült ugyanezen a telken egy modern jó beosztású kétszíntes nagy teraszos lakóház.Ezzel szinte egyidőben egy baba ház,mely 40 nmes egyszoba összkomfortos.Ez az egész fantasztikus olyan családok,rokonok számára,akik egymáshoz közel,együtt de valóban külön szeretnének lakni.Megoldás az egész családnak.Kérem hívását napközben hétköznap 9-18,szombaton 9-12 között. Tekintse meg,megéri.

Részletek...
Adatlap
Ár: 35.000.000 Ft
Település: Zsámbék
A hirdető: Ingatlanirodáktól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 713
Épület hasznos területe (m2) : 215
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2017.11.18
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Kapcsolat a hirdetővel...

 Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko  Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko  Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko  Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko  Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko
Lehetőségek
Megosztók

Eladó házak rovaton belül a(z) " Zsámbék egy telken együtt eladó új ház kettő és egy középko" című hirdetést látja. (fent)