Betöltés...

Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő

Pest megyében, Cegléden eladó egy 32,2 nm-es családi ház 1143 nm-es telekkel. Az tégla építésű ingatlanban egy szoba, egy előszoba konyhával és egy fürdőszoba került kialakításra! Az ingatlanhoz tartozik még egy kisebb pince is! Az ingatlan fűtéséről kályha gondoskodik! Az ingatlan környezete igényesen kialakított, a nyugodt pihenést biztosítja, illetve a kert zöldség-gyümölcs termesztésére alkalmas! Az ingatlan csendes helyen található, néhány perc sétával megközelíthető a ceglédi Termálfürdő és Szabadidőközpont, a vasúti megállóhely autóval mindössze 5-10 perc távolságra található! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani!

Részletek...
Adatlap
Ár: 6.500.000 Ft
Település: Cegléd
A hirdető: Ingatlanirodáktól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Cegléd Termálfürdő és Szabadidőközpont
Telek nagysága (m2) : 1143
Épület hasznos területe (m2) : 32
Szobák száma: 1
 
Feladás dátuma: 2017.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Kapcsolat a hirdetővel...

Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő
Lehetőségek
Megosztók

Eladó házak rovaton belül a(z) "Eladó 32 nm-es Újszerű Családi ház Cegléd Cegléd Termálfürdő" című hirdetést látja. (fent)