Vákuumszivattyú élelmiszer vakuumzacskóhoz
A vákuumszivattyú olyan eszköz, amely hosszabb ideig tartja frissen a
termékeket. Érdemes bevinni a konyhába, ha törődünk az egészséges termékekkel. A
funkcionális és praktikus vákuumszivattyú lehetővé teszi számunkra, hogy
egyszerűen és gyorsan elkészítsük a mindennapi ételeket - reggelit, ebédet,
vacsorát, ételt kirándulásokhoz és turisztikai expedíciókhoz. Az olyan eszközök
mellett, mint a mikrohullámú sütő, sütő, tűzhely vagy kenyérpirító, a konyhának
rendelkeznie kell vákuumcsomagoló berendezéssel. Az élelmiszer vákuumszivattyú
egy olyan eszköz, amelyet mindenki értékelni fog, aki akár ötszörösére szeretné
meghosszabbítani a termékek frissességét. Száraz és nedves termékekhez egyaránt
tökéletes. A vákuumcsomagolás pénzt takarít meg, nem fogjuk pazarolni az
élelmiszert, mert tovább jó lesz fogyasztásra. Ezenkívül sokkal több hely lesz a
hűtőszekrényben. A vákuumszivattyú működése nagyon egyszerű. Alapvető funkciója
a fóliatasak belsejében lévő levegő beszívása és ezáltal az élelmiszerek
vákuumban történő lezárása. Az élelmiszerek ilyen módon történő csomagolása
meghosszabbíthatja azok eltarthatóságát és eltarthatóságát. A legtöbb friss
zöldség körülbelül 5 napig eltartható a hűtőszekrényben, a vákuumcsomagolt
zöldségek akár 20 napig is elállnak. A hermetikusan lezárt hús akár két évig is
eláll a fagyasztóban. A vákuumzacskókba csomagolt hús fűszerei sokkal jobban
behatolnak a húsba. Így az íze jobb és kifejezettebb lesz. Csak csomagolja a
termékeket egy kiválasztott edénybe vagy zsinóros zacskóba, és használja a
vákuumszivattyú egyik gombját a levegő kiszívására. A vákuumzacskók használhatók
sous-vide főzéshez, azaz a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékletű vízfürdőben,
levegőhöz való hozzáférés nélkül. Így készíthet húst, halat, zöldséget, valamint
gyümölcsöt és desszerteket - a belőlük készült ételek rendkívüli ízűek, lédúsak
és rendkívül aromásak. A szivattyú a piacon kapható legtöbb vákuumzsákhoz és
dobozhoz illeszkedik.A VÁKUUMCSOMAGOLÁS ELŐNYEI: Frissebb termékek hosszabb
ideig Több hely a hűtőben Jobb ízű húsok Pénzt takarít meg Kényelem Az így
becsomagolt élelmiszerek utazásra vihetőkTULAJDONSÁGOK: Anyaga: műanyag Az
élelmiszerek hosszabb eltarthatósága Megakadályozza a szagok
bejutását Tápellátás: beépített akkumulátor Töltés USB kábelen
keresztül (tartozék) Teljesítmény: 3W Névleges teljesítmény: 5V Feszültség: 5V
DC Tápkábel hossza: 45 cm Szívónyílás átmérője: 2,5
cm Tömítés Szín: fehérMÉRETEK: Magasság: 9,5 cm Szivattyú átmérője: 5 cm A
tömítőlyuk átmérője: 2,5 cm Lyuk átmérője tömítéssel: 4 cm
termékeket. Érdemes bevinni a konyhába, ha törődünk az egészséges termékekkel. A
funkcionális és praktikus vákuumszivattyú lehetővé teszi számunkra, hogy
egyszerűen és gyorsan elkészítsük a mindennapi ételeket - reggelit, ebédet,
vacsorát, ételt kirándulásokhoz és turisztikai expedíciókhoz. Az olyan eszközök
mellett, mint a mikrohullámú sütő, sütő, tűzhely vagy kenyérpirító, a konyhának
rendelkeznie kell vákuumcsomagoló berendezéssel. Az élelmiszer vákuumszivattyú
egy olyan eszköz, amelyet mindenki értékelni fog, aki akár ötszörösére szeretné
meghosszabbítani a termékek frissességét. Száraz és nedves termékekhez egyaránt
tökéletes. A vákuumcsomagolás pénzt takarít meg, nem fogjuk pazarolni az
élelmiszert, mert tovább jó lesz fogyasztásra. Ezenkívül sokkal több hely lesz a
hűtőszekrényben. A vákuumszivattyú működése nagyon egyszerű. Alapvető funkciója
a fóliatasak belsejében lévő levegő beszívása és ezáltal az élelmiszerek
vákuumban történő lezárása. Az élelmiszerek ilyen módon történő csomagolása
meghosszabbíthatja azok eltarthatóságát és eltarthatóságát. A legtöbb friss
zöldség körülbelül 5 napig eltartható a hűtőszekrényben, a vákuumcsomagolt
zöldségek akár 20 napig is elállnak. A hermetikusan lezárt hús akár két évig is
eláll a fagyasztóban. A vákuumzacskókba csomagolt hús fűszerei sokkal jobban
behatolnak a húsba. Így az íze jobb és kifejezettebb lesz. Csak csomagolja a
termékeket egy kiválasztott edénybe vagy zsinóros zacskóba, és használja a
vákuumszivattyú egyik gombját a levegő kiszívására. A vákuumzacskók használhatók
sous-vide főzéshez, azaz a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékletű vízfürdőben,
levegőhöz való hozzáférés nélkül. Így készíthet húst, halat, zöldséget, valamint
gyümölcsöt és desszerteket - a belőlük készült ételek rendkívüli ízűek, lédúsak
és rendkívül aromásak. A szivattyú a piacon kapható legtöbb vákuumzsákhoz és
dobozhoz illeszkedik.A VÁKUUMCSOMAGOLÁS ELŐNYEI: Frissebb termékek hosszabb
ideig Több hely a hűtőben Jobb ízű húsok Pénzt takarít meg Kényelem Az így
becsomagolt élelmiszerek utazásra vihetőkTULAJDONSÁGOK: Anyaga: műanyag Az
élelmiszerek hosszabb eltarthatósága Megakadályozza a szagok
bejutását Tápellátás: beépített akkumulátor Töltés USB kábelen
keresztül (tartozék) Teljesítmény: 3W Névleges teljesítmény: 5V Feszültség: 5V
DC Tápkábel hossza: 45 cm Szívónyílás átmérője: 2,5
cm Tömítés Szín: fehérMÉRETEK: Magasság: 9,5 cm Szivattyú átmérője: 5 cm A
tömítőlyuk átmérője: 2,5 cm Lyuk átmérője tömítéssel: 4 cm
Adatlap
Ár: | 2.590 Ft |
Termékek: | Konyhai kisgépek |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Háztartási gép rovaton belül a(z) "Vákuumszivattyú élelmiszer vakuumzacskóhoz" című hirdetést látja. (fent)