SilverCrest SSVS 1000 B2 inox 1000W sous-vide inox főzőrúd,
Ez a sous vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál. További
előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az alapszabály
szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése helyesen
megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes összetevők
legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Garancia (fogyasztóknak): 3 év A sous
vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges
főzési módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen
lezárt speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg .
A főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes.
Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban
változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide
főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad,
ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek
íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben
utólag fűszerezze meg az ételt. - Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz -
Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és
melegen tartáshoz - Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább
15 cm magas edényben - Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95
°C között, 0,1 °C-os lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző
időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős
gombokkal - 99 órás és 59 perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható -
Nemesacél készülékház - Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan
tárolható - Hálózati kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm -
Súlya: 2,5 kg Főzőedény és egyéb kiegészítők nem tartozék, csak szemléltetik a
termék használatát!
előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az alapszabály
szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése helyesen
megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes összetevők
legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Garancia (fogyasztóknak): 3 év A sous
vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges
főzési módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen
lezárt speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg .
A főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes.
Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban
változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide
főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad,
ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek
íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben
utólag fűszerezze meg az ételt. - Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz -
Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és
melegen tartáshoz - Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább
15 cm magas edényben - Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95
°C között, 0,1 °C-os lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző
időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős
gombokkal - 99 órás és 59 perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható -
Nemesacél készülékház - Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan
tárolható - Hálózati kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm -
Súlya: 2,5 kg Főzőedény és egyéb kiegészítők nem tartozék, csak szemléltetik a
termék használatát!
Adatlap
Ár: | 29.990 Ft |
Termékek: | Konyhai kisgépek |
Feladás dátuma: | 2024.12.12 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Háztartási gép rovaton belül a(z) "SilverCrest SSVS 1000 B2 inox 1000W sous-vide inox főzőrúd, " című hirdetést látja. (fent)