
HiCarp Lactose Concentrate 50g (401546)
A Lactose Concentrate (tejcukor) is, mint minden édesítőszer nagyon régóta
bevált adalék, mely már a 80-as, 90-es években is az egyik leghatásosabb
adalékanyagnak számított a pontyhorgászatban. A tejcukor főleg a tehéntejben
található, galaktózból és glükózból képződik, a tejsavópor egyik fő összetevője.
Édes, tejes aromája van így a csaliknak egy lágy, telt ízt és illatot kölcsönöz,
amely a pontyokat szinte azonnal kapásra ösztönzi. Az egyik legjobb választás ha
egy karakteres édes, krémes illattal rendelkező csalit szeretnénk készíteni.
Halas, kagylós, rákos jellegű csaliknak kiváló háttér illatot biztosít. Minden
esetben a száraz alapmixünkkel keverjük össze! A kora tavaszi, felmelegedő
vizekre készített bojlik kihagyhatatlan adaléka. Vízoldékonysága kiváló!
Adagolási javaslat: 20-50g/kg Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg A Lactose Concentrate
(tejcukor) is, mint minden édesítőszer nagyon régóta bevált adalék, mely már a
80-as, 90-es években is az egyik leghatásosabb adalékanyagnak számított a
pontyhorgászatban. A tejcukor főleg a tehéntejben található, galaktózból és
glükózból képződik, a tejsavópor egyik fő összetevője. Édes, tejes aromája van
így a csaliknak egy lágy, telt ízt és illatot kölcsönöz, amely a pontyokat
szinte azonnal kapásra ösztönzi. Az egyik legjobb választás ha egy karakteres
édes, krémes illattal rendelkező csalit szeretnénk készíteni. Halas, kagylós,
rákos jellegű csaliknak kiváló háttér illatot biztosít. Minden esetben a száraz
alapmixünkkel keverjük össze! A kora tavaszi, felmelegedő vizekre készített
bojlik kihagyhatatlan adaléka. Vízoldékonysága kiváló! Adagolási javaslat:
20-50g/kg Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg
bevált adalék, mely már a 80-as, 90-es években is az egyik leghatásosabb
adalékanyagnak számított a pontyhorgászatban. A tejcukor főleg a tehéntejben
található, galaktózból és glükózból képződik, a tejsavópor egyik fő összetevője.
Édes, tejes aromája van így a csaliknak egy lágy, telt ízt és illatot kölcsönöz,
amely a pontyokat szinte azonnal kapásra ösztönzi. Az egyik legjobb választás ha
egy karakteres édes, krémes illattal rendelkező csalit szeretnénk készíteni.
Halas, kagylós, rákos jellegű csaliknak kiváló háttér illatot biztosít. Minden
esetben a száraz alapmixünkkel keverjük össze! A kora tavaszi, felmelegedő
vizekre készített bojlik kihagyhatatlan adaléka. Vízoldékonysága kiváló!
Adagolási javaslat: 20-50g/kg Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg A Lactose Concentrate
(tejcukor) is, mint minden édesítőszer nagyon régóta bevált adalék, mely már a
80-as, 90-es években is az egyik leghatásosabb adalékanyagnak számított a
pontyhorgászatban. A tejcukor főleg a tehéntejben található, galaktózból és
glükózból képződik, a tejsavópor egyik fő összetevője. Édes, tejes aromája van
így a csaliknak egy lágy, telt ízt és illatot kölcsönöz, amely a pontyokat
szinte azonnal kapásra ösztönzi. Az egyik legjobb választás ha egy karakteres
édes, krémes illattal rendelkező csalit szeretnénk készíteni. Halas, kagylós,
rákos jellegű csaliknak kiváló háttér illatot biztosít. Minden esetben a száraz
alapmixünkkel keverjük össze! A kora tavaszi, felmelegedő vizekre készített
bojlik kihagyhatatlan adaléka. Vízoldékonysága kiváló! Adagolási javaslat:
20-50g/kg Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg

Adatlap
Ár: | 790 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Termékek: | Etetőanyagok, csalik |
Feladás dátuma: | 2025.06.26 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Horgászáshoz rovaton belül a(z) "HiCarp Lactose Concentrate 50g (401546)" című hirdetést látja. (fent)