Szilikon muffin sütőforma pink - 6 adagos
A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Anyag: szilikon Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos Formaméret:
alsó átmérő: 5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: Rózsaszín Használati tanácsok: Az
üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a
tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék Sütés
előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg
vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne
érintkezzen nyílt lánggal A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne
vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a
formából és csak ezt követően felszelni A szilikon sütőformából akkor lehet a
legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön
a formában Első használat előtt: Első használat előtt a szilikon sütőformát
alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki
bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma
nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák tisztítása: A szilikon formák könnyen
tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális
mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki. Tisztításhoz ne használjunk dörzsi
szivacsot vagy maró hatású tisztítószert. A forma sütés következtében
bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja. Mind a magas, mind az
alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 250şC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra
egyaránt jól használhatjuk őket.
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Anyag: szilikon Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos Formaméret:
alsó átmérő: 5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: Rózsaszín Használati tanácsok: Az
üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a
tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék Sütés
előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg
vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne
érintkezzen nyílt lánggal A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne
vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a
formából és csak ezt követően felszelni A szilikon sütőformából akkor lehet a
legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön
a formában Első használat előtt: Első használat előtt a szilikon sütőformát
alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki
bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma
nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák tisztítása: A szilikon formák könnyen
tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális
mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki. Tisztításhoz ne használjunk dörzsi
szivacsot vagy maró hatású tisztítószert. A forma sütés következtében
bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja. Mind a magas, mind az
alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 250şC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra
egyaránt jól használhatjuk őket.
Adatlap
Ár: | 1.690 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.12.02 |
Eddig megtekintették 25 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Szilikon muffin sütőforma pink - 6 adagos" című hirdetést látja. (fent)