5 db extra méretű Mazzini Premium sütőzacskó
Mikor érdemes sütőzacskót használni?Ha imádjuk az egészen omlósra sült húst, ha
nem szeretnénk órákat eltölteni a konyhában, ha szeretnénk minél kevesebb
zsiradékkal sütni, de élvezni az ízeket és aromákat, akkor bizony jól tesszük,
ha mindig tartunk otthon sütőzacskót. Nemcsak húsok, de zöldségek, gyümölcsök
vagy ezek együttese, kenyér, köret és egyéb más fogások is könnyedén
elkészíthetőek bezacskózva. Az sem mellékes, hogy egészségesebbek is lesznek így
az ételek, hiszen kevés zsiradékkal, illetve gyakorlatilag a saját levükben
párolódnak.Ha ezek az érvek mégsem hatottak, akkor van még egy adunk: a
sütés-főzés után nem kell lábast, tepsit súrolni; a hús mellé mindjárt oda lehet
rakni a köretet is anélkül, hogy még egy edényt használnánk.Tanácsok sütőzacskó
használathoz: Ha sütőzacskóban készítjük az ételt, soha ne legyen magasabb a
hőfok 220 foknál, különben a zacskó kidurranhat, és így a sütőrácsra olvasztott
sütőzacskó receptjét valósítjuk meg. A zacskó a gőz hatására megnő, kikerekedik,
ezért ügyeljünk rá, hogy elegendő helyet hagyjunk neki, gőztől telten se
érhessen a sütő oldalához vagy tetejéhez, különben szétdurran. A zacskón
szúrjunk villával vagy fogpiszkálóval legalább 8-10 apró lyukat, hogy a gőz
távozni tudjon. Az alapanyagokat úgy helyezzük el a zacskóban, hogy ne fedjék
egymást, különben nem fognak egyenletesen megsülni. Ha mégis erre kényszerülünk,
akkor az a hozzávaló kerüljön legfelülre, ami szaftosabb, több levet ereszt,
vagy kicsit zsírosabb. A zacskó felvágásakor, kinyitásakor legyünk óvatosak,
mert a forró gőz hirtelen csap ki.Ebben a csomagban 5 db 38*40 cm-es sütőzacskót
találsz zárószalaggal.
nem szeretnénk órákat eltölteni a konyhában, ha szeretnénk minél kevesebb
zsiradékkal sütni, de élvezni az ízeket és aromákat, akkor bizony jól tesszük,
ha mindig tartunk otthon sütőzacskót. Nemcsak húsok, de zöldségek, gyümölcsök
vagy ezek együttese, kenyér, köret és egyéb más fogások is könnyedén
elkészíthetőek bezacskózva. Az sem mellékes, hogy egészségesebbek is lesznek így
az ételek, hiszen kevés zsiradékkal, illetve gyakorlatilag a saját levükben
párolódnak.Ha ezek az érvek mégsem hatottak, akkor van még egy adunk: a
sütés-főzés után nem kell lábast, tepsit súrolni; a hús mellé mindjárt oda lehet
rakni a köretet is anélkül, hogy még egy edényt használnánk.Tanácsok sütőzacskó
használathoz: Ha sütőzacskóban készítjük az ételt, soha ne legyen magasabb a
hőfok 220 foknál, különben a zacskó kidurranhat, és így a sütőrácsra olvasztott
sütőzacskó receptjét valósítjuk meg. A zacskó a gőz hatására megnő, kikerekedik,
ezért ügyeljünk rá, hogy elegendő helyet hagyjunk neki, gőztől telten se
érhessen a sütő oldalához vagy tetejéhez, különben szétdurran. A zacskón
szúrjunk villával vagy fogpiszkálóval legalább 8-10 apró lyukat, hogy a gőz
távozni tudjon. Az alapanyagokat úgy helyezzük el a zacskóban, hogy ne fedjék
egymást, különben nem fognak egyenletesen megsülni. Ha mégis erre kényszerülünk,
akkor az a hozzávaló kerüljön legfelülre, ami szaftosabb, több levet ereszt,
vagy kicsit zsírosabb. A zacskó felvágásakor, kinyitásakor legyünk óvatosak,
mert a forró gőz hirtelen csap ki.Ebben a csomagban 5 db 38*40 cm-es sütőzacskót
találsz zárószalaggal.
Adatlap
Ár: | 404 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.07 |
Eddig megtekintették 22 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "5 db extra méretű Mazzini Premium sütőzacskó" című hirdetést látja. (fent)