Betöltés...

Piték és felfújtak

Piték és felfújtak A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem
vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés
eklerfánknál... A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének
új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről
és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol
klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító
receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás,
cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar
halas pite. De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát,
kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez
nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás
pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite... Sőt Nagy-Britannia egyes
régióit is megízlelhetjük, ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a
Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő
finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták - a gazdag omlós fajtájútól
az égetett típusúig - elkészítését pedig részletes útmutatók segítik. Paul
Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan. Akár az
édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt
az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy
finom pitével vagy felfújttal.

Tovább
Adatlap
Ár: 5.879 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Piték és felfújtak
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Piték és felfújtak" című hirdetést látja. (fent)