
Italismeret - A vendéglátó szakképzés számára - B. Kiss Andr
Tankönyv a vendéglátást és idegenforgalmat tanulók számára. Az ország
borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés
története, folyamata, a párlatok, likőrök fajtái, készítése. Az alkoholtartalmú
/bor, sör, párlatok és likőrök/ és az alkoholmentes /víz, üdítők/ italokat
részletesen bemutató tankönyv sok éves hiányt pótol. A gyakorlatokat leíró
fejezet a laboratóriumi munka szabályait, az italok kémiai, érzékszervi és egyéb
vizsgálatát ismerteti. A kiadvány végén kislexikon segíti a szakszavak és a
szakmai kifejezések megértését, megtanulását.
borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés
története, folyamata, a párlatok, likőrök fajtái, készítése. Az alkoholtartalmú
/bor, sör, párlatok és likőrök/ és az alkoholmentes /víz, üdítők/ italokat
részletesen bemutató tankönyv sok éves hiányt pótol. A gyakorlatokat leíró
fejezet a laboratóriumi munka szabályait, az italok kémiai, érzékszervi és egyéb
vizsgálatát ismerteti. A kiadvány végén kislexikon segíti a szakszavak és a
szakmai kifejezések megértését, megtanulását.

Adatlap
Ár: | 990 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.06.22 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Italismeret - A vendéglátó szakképzés számára - B. Kiss Andr" című hirdetést látja. (fent)