Dibás Gabriella, Takácsi-Nagy Klára, Koczka Erika - Húsétel
A hús kiváló fehérjeforrás, emellett bőségesen tartalmaz vitaminokat és ásványi
anyagokat. Létfontosságú tápanyagokban gazdag, ízletes és laktató. A háziasszony
szemével nézve bámulatosan sokoldalú alapanyag. Számtalan módon elkészíthető az
alkalomtól, a pénztárcánktól, illetve a rendelkezésre álló időtől függően. Nem
is beszélve a csodálatos ízek és különböző állagok nyújtotta változatosságról! A
gyönyörűen illusztrált könyv hasznos tanácsokat nyújt a sütési és főzési
technikáktól a fűszerezésen át egészen a tálalásig. Kedvükre válogathatnak a
receptgyűjteményből a hagyományos és a különlegesebb ízek kedvelői, a gyakorlott
és a kezdő szakácsok egyaránt.
anyagokat. Létfontosságú tápanyagokban gazdag, ízletes és laktató. A háziasszony
szemével nézve bámulatosan sokoldalú alapanyag. Számtalan módon elkészíthető az
alkalomtól, a pénztárcánktól, illetve a rendelkezésre álló időtől függően. Nem
is beszélve a csodálatos ízek és különböző állagok nyújtotta változatosságról! A
gyönyörűen illusztrált könyv hasznos tanácsokat nyújt a sütési és főzési
technikáktól a fűszerezésen át egészen a tálalásig. Kedvükre válogathatnak a
receptgyűjteményből a hagyományos és a különlegesebb ízek kedvelői, a gyakorlott
és a kezdő szakácsok egyaránt.
Adatlap
Ár: | 1.900 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2024.12.02 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) " Dibás Gabriella, Takácsi-Nagy Klára, Koczka Erika - Húsétel" című hirdetést látja. (fent)