Betöltés...

Stiller Tamás - Parázs és füst

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza,
némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a
grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian
belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy
elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás
könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány,
melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az
alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó
házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről,
ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák,
hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt
igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a
könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát
tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a
grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!

Tovább
Adatlap
Ár: 4.720 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Stiller Tamás - Parázs és füst
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Stiller Tamás - Parázs és füst" című hirdetést látja. (fent)