![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Stiller Tamás - Parázs és füst
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza,
némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a
grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian
belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy
elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás
könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány,
melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az
alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó
házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről,
ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák,
hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt
igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a
könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát
tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a
grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a
grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian
belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy
elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás
könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány,
melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az
alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó
házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről,
ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák,
hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt
igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a
könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát
tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a
grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 4.720 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.06.14 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Stiller Tamás - Parázs és füst" című hirdetést látja. (fent)