Befőzés és egyéb konyhai praktikák
Befőzés és egyéb konyhai praktikák A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik
szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk
sincs, hogyan kezdjenek hozzá. A különféle eljárások pontos leírását követve, az
ajánlott receptek elkészítésével könnyedén, lépésről lépésre tanulhatjuk meg a
házi tartósítás minden csínját-bínját, legyen szó savanyúságokokról,
befőttekről, szörpökről és szirupokról, szárított zöldségekről és aszalt
gyümölcsökről, pácolt húsokról vagy halakról. Sőt, olyan receptekkel,
eljárásokkal is megismerkedhetünk, melyek nem hétköznapiak a magyar konyhában.
Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad
sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból megtanulhatod a házi
tartósítás minden csínját-bínját. Látni fogod, hogy semmi sem lehetetlen!
Magabiztosan mozogsz majd a savanyúságok, befőttek, szörpök, aszalt gyümölcsök,
pácolt húsok világában, és nálunk szokatlan, különleges eljárásokkal is
megismerkedhetsz. Tanácsaink, ötleteink és receptjeink segítségével házi
finomságok egész sorával töltheted meg kamrád polcait! Kezdőknek Friss
savanyúságok - Alkoholos szirupban eltett gyümölcsök - Pesto - Csatni Haladóknak
Lekvárok és dzsemek - Gyümölcssajtok és -zselék - Szörpök és szirupok - Aszalás
Mestereknek Marmelád - Gyümölcs-curd - Vaj és sajt - Halak, húsok pácolása -
Pástétomok
szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk
sincs, hogyan kezdjenek hozzá. A különféle eljárások pontos leírását követve, az
ajánlott receptek elkészítésével könnyedén, lépésről lépésre tanulhatjuk meg a
házi tartósítás minden csínját-bínját, legyen szó savanyúságokokról,
befőttekről, szörpökről és szirupokról, szárított zöldségekről és aszalt
gyümölcsökről, pácolt húsokról vagy halakról. Sőt, olyan receptekkel,
eljárásokkal is megismerkedhetünk, melyek nem hétköznapiak a magyar konyhában.
Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad
sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból megtanulhatod a házi
tartósítás minden csínját-bínját. Látni fogod, hogy semmi sem lehetetlen!
Magabiztosan mozogsz majd a savanyúságok, befőttek, szörpök, aszalt gyümölcsök,
pácolt húsok világában, és nálunk szokatlan, különleges eljárásokkal is
megismerkedhetsz. Tanácsaink, ötleteink és receptjeink segítségével házi
finomságok egész sorával töltheted meg kamrád polcait! Kezdőknek Friss
savanyúságok - Alkoholos szirupban eltett gyümölcsök - Pesto - Csatni Haladóknak
Lekvárok és dzsemek - Gyümölcssajtok és -zselék - Szörpök és szirupok - Aszalás
Mestereknek Marmelád - Gyümölcs-curd - Vaj és sajt - Halak, húsok pácolása -
Pástétomok
Adatlap
Ár: | 3.090 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.01 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Befőzés és egyéb konyhai praktikák" című hirdetést látja. (fent)