Provence ízei
Provence ízei Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes
kecskesajt, illatos füge ? a Provence ízeivel a mediterrán térség összes
csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi
receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket
főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy
bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence
Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó
családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.
Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a
gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője,
akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin
hasábjain.
kecskesajt, illatos füge ? a Provence ízeivel a mediterrán térség összes
csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi
receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket
főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy
bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence
Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó
családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.
Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a
gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője,
akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin
hasábjain.
Adatlap
Ár: | 5.991 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.31 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Provence ízei" című hirdetést látja. (fent)