Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére
Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére Tisztaság a helyes borkezelés első
feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot
fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni,
hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát
könnyen és jól tudja értékesíteni. A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság
hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva,
piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és
bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát
mulasztásának. A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot
fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni,
hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát
könnyen és jól tudja értékesíteni. A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság
hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva,
piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és
bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát
mulasztásának. A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
Adatlap
Ár: | 3.890 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.24 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére" című hirdetést látja. (fent)