Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák
Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák Kürthy Emilné kora legismertebb
konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok
és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet
mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább
is adott a Tisztelt olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is
mutatja - Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák készítésének titkait osztja
meg olvasóival. A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok
és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet
mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább
is adott a Tisztelt olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is
mutatja - Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák készítésének titkait osztja
meg olvasóival. A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
Adatlap
Ár: | 2.090 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.24 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" című hirdetést látja. (fent)