Betöltés...

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr.
Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati
ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és
egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen
szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár
István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és
tudását is összegzi.

Tovább
Adatlap
Ár: 3.090 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.12.24
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése" című hirdetést látja. (fent)