Restaurant, Hungary - új fejezetekkel
Restaurant, Hungary - új fejezetekkel Az elmúlt években és napjainkban valóságos
gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai
konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és
a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség. A felszín alatt
azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel,
szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal. A csúcsgasztronómiában
utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai
falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek,
tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos
szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a
hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a
papírmasé világ másik oldalára. Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért
vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az
eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen. Az új,
bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort
alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit. Csak süppedjen bele a
bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel
a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai
konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és
a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség. A felszín alatt
azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel,
szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal. A csúcsgasztronómiában
utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai
falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek,
tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos
szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a
hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a
papírmasé világ másik oldalára. Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért
vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az
eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen. Az új,
bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort
alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit. Csak süppedjen bele a
bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel
a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
Adatlap
Ár: | 2.590 Ft |
Könyvkereső: | Tudományos és dokumentum |
Feladás dátuma: | 2025.01.10 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Restaurant, Hungary - új fejezetekkel" című hirdetést látja. (fent)