Halak, vadak elkészítése
Halak, vadak elkészítése Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté
a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként
többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad
és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó
restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor
vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként
többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad
és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó
restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor
vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Adatlap
Ár: | 2.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Halak, vadak elkészítése" című hirdetést látja. (fent)