Betöltés...

Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté
a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként
többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad
és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó
restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor
vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.290 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.12.21
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Halak, vadak elkészítése
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Halak, vadak elkészítése" című hirdetést látja. (fent)