A magyar bor a szakácsművészetben
A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is
beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők
konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja,
hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva
az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások
elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai
háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is
szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a
konyháján is helyet biztosít a bornak.
beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők
konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja,
hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva
az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások
elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai
háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is
szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a
konyháján is helyet biztosít a bornak.
Adatlap
Ár: | 1.790 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A magyar bor a szakácsművészetben" című hirdetést látja. (fent)