Betöltés...

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is
beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők
konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja,
hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva
az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások
elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai
háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is
szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a
konyháján is helyet biztosít a bornak.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.790 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.12.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A magyar bor a szakácsművészetben
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A magyar bor a szakácsművészetben" című hirdetést látja. (fent)