Betöltés...

A cukrászat magasiskolája

A cukrászat magasiskolája A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100,
lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen
ismerteti a legváltozatosabb recepteket: - a közismert, híres klasszikusokat
(csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta,
epertorta, málnás macaron), - a könnyen elkészíthető, családi recepteket
(lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal,
meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra), - az újító szellemben alkotott
mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás
torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával). A kötet végül
bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és
alapkészítményeit. Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf
tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes
megoldáshoz nyújt segítséget. A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi
titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak. Az 1895-ben Párizsban
alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb,
világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a
szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az
oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes
résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt
érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező
hallgatóknak.

Tovább
Adatlap
Ár: 11.890 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A cukrászat magasiskolája
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A cukrászat magasiskolája" című hirdetést látja. (fent)