Élő édességek könyve
Élő édességek könyve Lénárt Gitta a 2010-ben megjelent első, nagy sikerű kötete,
az Élő ételek könyve néhány hét alatt a toplisták élére került, a szerzőt
kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. Óriási
teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos
ételeket, cukros édességeket kínál. Úgy tűnik, hogy a rossz táplálkozási
szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresnek olyan megoldásokat,
amelyek segítségével megőrizhetik egészségüket, karcsúságukat, ugyanakkor
ízlelőbimbóiknak is felejthetetlen élményt kínálnak. A szerző ezúttal a
legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival. Az élő ételekre
jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a
bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is
kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag
gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet,
tojást, tejtermékeket, fehér cukrot. Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség
néhány perc alatt elkészül. Nincs szükség hosszú sütési időre, a tisztítás, a
szeletelés vagy a turmixolás után rövidesen tálalhatjuk az ízletes, egészséges
falatokat. Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának
köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.
az Élő ételek könyve néhány hét alatt a toplisták élére került, a szerzőt
kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. Óriási
teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos
ételeket, cukros édességeket kínál. Úgy tűnik, hogy a rossz táplálkozási
szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresnek olyan megoldásokat,
amelyek segítségével megőrizhetik egészségüket, karcsúságukat, ugyanakkor
ízlelőbimbóiknak is felejthetetlen élményt kínálnak. A szerző ezúttal a
legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival. Az élő ételekre
jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a
bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is
kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag
gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet,
tojást, tejtermékeket, fehér cukrot. Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség
néhány perc alatt elkészül. Nincs szükség hosszú sütési időre, a tisztítás, a
szeletelés vagy a turmixolás után rövidesen tálalhatjuk az ízletes, egészséges
falatokat. Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának
köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.
Adatlap
Ár: | 2.290 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.11 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élő édességek könyve" című hirdetést látja. (fent)