Az édességek magasiskolája
Az édességek magasiskolája 90 legendás francia és nemzetközi recept Berlingot,
nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor... Ezeket
a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is! A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA
MEGNYITJA KAPUIT: ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT, AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK
KEDVENC ÉDESSÉGEINKET! * Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek,
csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles
alkalmakra! * Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy
elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé
temperálása, marcipán vagy praliné készítése... * Részletes útmutató lépésről
lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez. 320 FÁZISFOTÓ
nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor... Ezeket
a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is! A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA
MEGNYITJA KAPUIT: ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT, AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK
KEDVENC ÉDESSÉGEINKET! * Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek,
csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles
alkalmakra! * Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy
elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé
temperálása, marcipán vagy praliné készítése... * Részletes útmutató lépésről
lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez. 320 FÁZISFOTÓ
Adatlap
Ár: | 10.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.31 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Az édességek magasiskolája" című hirdetést látja. (fent)