Carleigh Bodrug - Növényi étrend 2. ? Az utolsó morzsáig
Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint
valaha! Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj,
várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül
népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából
kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet
tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel
mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető
élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem
csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is
a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el. Pesztó készül reteklevélből, nyári
tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer
a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából ?
Itt semmi sem vész kárba! Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és
egészséges receptjeit! Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha
kialakítására. A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen
zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz. Nézd meg, mi lapul épp a
hűtődben, majd csapd fel a ?Ha ez van otthon, mit készíts belőle?? táblázatot,
ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint
a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek. Reggeli-, ebéd- és
vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket
használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt
gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.) És az egyik
legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok ? ahol tényleg mindent
felhasználhatsz, az utolsó morzsáig! ?A maradékok hasznosítása nem a
tökéletességről szól ? épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a
legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni,
kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló
étellel.? ? Carleigh Bodrug
Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint
valaha! Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj,
várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül
népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából
kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet
tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel
mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető
élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem
csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is
a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el. Pesztó készül reteklevélből, nyári
tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer
a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából ?
Itt semmi sem vész kárba! Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és
egészséges receptjeit! Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha
kialakítására. A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen
zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz. Nézd meg, mi lapul épp a
hűtődben, majd csapd fel a ?Ha ez van otthon, mit készíts belőle?? táblázatot,
ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint
a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek. Reggeli-, ebéd- és
vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket
használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt
gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.) És az egyik
legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok ? ahol tényleg mindent
felhasználhatsz, az utolsó morzsáig! ?A maradékok hasznosítása nem a
tökéletességről szól ? épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a
legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni,
kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló
étellel.? ? Carleigh Bodrug
Adatlap
Ár: | 6.561 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Carleigh Bodrug - Növényi étrend 2. ? Az utolsó morzsáig" című hirdetést látja. (fent)