Faragó György - Ízek Magyarországon - Gasztronómiai kalandoz
Végy egy konyhát, amely ükapja kaukázusi, dédanyja olasz, nagyapja török,
sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye,
fejlett ízlése van, érzéke és kedve a főzéshez. Válogasd ki a legtehetségesebb
sütő-főző embereket, akiknek szakács ősei már a XV. században nemességet kaptak
a királytól. Az asszonyok szedjenek össze mindenféle gombát, fűszerszámot,
zöldséget, gyümölcsöt, amelyek a Kárpát-medence síkságainak, lankáinak és
vulkanikus hegyoldalainak kiváló talaján termettek, és amelyeket e kis Kánaán
aranyló napsugarai érleltek édessé, zamatossá, illatossá.
sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye,
fejlett ízlése van, érzéke és kedve a főzéshez. Válogasd ki a legtehetségesebb
sütő-főző embereket, akiknek szakács ősei már a XV. században nemességet kaptak
a királytól. Az asszonyok szedjenek össze mindenféle gombát, fűszerszámot,
zöldséget, gyümölcsöt, amelyek a Kárpát-medence síkságainak, lankáinak és
vulkanikus hegyoldalainak kiváló talaján termettek, és amelyeket e kis Kánaán
aranyló napsugarai érleltek édessé, zamatossá, illatossá.
Adatlap
Ár: | 960 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2024.11.27 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Faragó György - Ízek Magyarországon - Gasztronómiai kalandoz" című hirdetést látja. (fent)