
A FRANCIA KONYHA MŰVÉSZETE
Szerzők: Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck HVG Kiadó, 2023 Julia
Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó
egyéniségével, közvetlen stílusával és humorával a kevésbé gyakorlottakat is
meggyőzte arról, hogy akár a legbonyolultabb fogásokat is képesek lesznek
önállóan elkészíteni. Az első televíziós sztárszakács a világhírű párizsi Le
Cordon Bleu akadémián tanult, majd Simone Beckkel és Louisette Bertholle-lal
együtt nyitotta meg saját főzőiskoláját és írta meg első könyvét. A francia
konyha művészete azonnal bestsellerré vált, és azóta is a gasztronómiai irodalom
legendás és örökös darabja, a francia kulinária klasszikus útmutatója több mint
500 recepttel, 100 ábrával és az alaptechnikák megismertetésével. A kezdők és a
tapasztalt szakácsok nélkülözhetetlen alapműve mindenkihez szól, aki szereti a
jó ételeket, és otthon is szeretné elkészíteni a klasszikus francia konyha
remekeit az egyszerű omlettől az ikonikus burgundi marharaguig. Bon appetit!
?Julia Child halhatatlanságát receptjei időtállósága és végtelen precizitása
adja ? nem lehet őket elrontani. Julia örök kíváncsisága élete végéig izzásban
tartotta főzési szenvedélyét, áldás ez nekünk, akik szeretünk főzni!? Mautner
Zsófia A kötet adatai: Formátum: 160x235 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve:
2023 Terjedelem: 770 oldal
Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó
egyéniségével, közvetlen stílusával és humorával a kevésbé gyakorlottakat is
meggyőzte arról, hogy akár a legbonyolultabb fogásokat is képesek lesznek
önállóan elkészíteni. Az első televíziós sztárszakács a világhírű párizsi Le
Cordon Bleu akadémián tanult, majd Simone Beckkel és Louisette Bertholle-lal
együtt nyitotta meg saját főzőiskoláját és írta meg első könyvét. A francia
konyha művészete azonnal bestsellerré vált, és azóta is a gasztronómiai irodalom
legendás és örökös darabja, a francia kulinária klasszikus útmutatója több mint
500 recepttel, 100 ábrával és az alaptechnikák megismertetésével. A kezdők és a
tapasztalt szakácsok nélkülözhetetlen alapműve mindenkihez szól, aki szereti a
jó ételeket, és otthon is szeretné elkészíteni a klasszikus francia konyha
remekeit az egyszerű omlettől az ikonikus burgundi marharaguig. Bon appetit!
?Julia Child halhatatlanságát receptjei időtállósága és végtelen precizitása
adja ? nem lehet őket elrontani. Julia örök kíváncsisága élete végéig izzásban
tartotta főzési szenvedélyét, áldás ez nekünk, akik szeretünk főzni!? Mautner
Zsófia A kötet adatai: Formátum: 160x235 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve:
2023 Terjedelem: 770 oldal

Adatlap
Ár: | 7.920 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.03.12 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A FRANCIA KONYHA MŰVÉSZETE" című hirdetést látja. (fent)