Betöltés...

Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára

A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a
mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az
élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és
előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek
fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a
gabonafélék és termékeik, a sütőipari termékek, a természetes édesítőszerek, az
étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé,
a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az
ételkészítés segédanyagairól is szó esik.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.990 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára " című hirdetést látja. (fent)