![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Nagyszerű húsételek
Nagyszerű húsételek Vágjunk a közepébe, kedves Olvasók! E kis válogatás azoknak
készül, akik szeretik a húsokat, úgy hogy máris átugortuk a nagy dilemmát:
együnk-e húst és milyet? Hogy milyen legyen?! Hát természetesen minőségi, jó
helyről származó, friss. Továbbá ha egészségeset is akarunk, inkább részesítsük
előnybe a sovány húsokat, a fehéreket, a szárnyasokat, a válogatott finomságokat
és a saját aprítást, szeletelést, porciózást, darálást. Olvassuk el a receptet,
de igyekezzünk előre elgondolni, milyen végeredményt szeretnénk, hogy a
családunk ízlésének megfeleljen, és nyugodtan nyúljunk bele az elkészítés
módjába, ha a cél megkívánja. Főzni igenis kreatívan, merészen kell. Nagyon
sokat segítenek a receptek, (minek mennyi ideig kell puhulni, mennyi legyen az
anyaghányad, körülbelül milyen ízesítés illik ehhez-ahhoz a húshoz, milyen pácba
rakjuk), de soha ne feledjük, hogy aktív résztvevői vagyunk a főzésnek, hogy úgy
mondjam: a kormányzópálca (jelen esetben a fakanál) a mi kezünkben van! Mi
tudjuk, milyen az edényünk, a tűzhelyünk, az ízlésünk. Ha klasszikusra vágyunk
vagy amolyan nagymamaféle nosztalgia-ebédre, akkor természetesen az is kihívás,
ha a recept követelményeinek megfelelünk. Próbáljuk változatossá tenni az
étrendet a különböző műfajú húsokkal: pörköltek, tokányok, szeletekben sültek,
egyben sültek, pároltak, pirítottak, gazdagon szaftosak, raguk! És igenis hadd
csússzon hozzájuk a sok friss zöldség, leveles saláta, főzeléknövény! Bátran
aprítsunk, tekerjünk, göngyöljünk, pácoljunk, pároljunk, töltsünk, nyársaljunk,
grillezzünk, fóliázzunk, és élvezzük a finom ízeket egy-egy megfelelő kísérő
társaságában, amilyen a behűtött citronádé, egy pohár bor vagy sör, az extrém
kovászosuborkalé-koktél vagy keleti szokás szerint egy finom meleg zöldtea. Jó
étvágyat hozzájuk!
készül, akik szeretik a húsokat, úgy hogy máris átugortuk a nagy dilemmát:
együnk-e húst és milyet? Hogy milyen legyen?! Hát természetesen minőségi, jó
helyről származó, friss. Továbbá ha egészségeset is akarunk, inkább részesítsük
előnybe a sovány húsokat, a fehéreket, a szárnyasokat, a válogatott finomságokat
és a saját aprítást, szeletelést, porciózást, darálást. Olvassuk el a receptet,
de igyekezzünk előre elgondolni, milyen végeredményt szeretnénk, hogy a
családunk ízlésének megfeleljen, és nyugodtan nyúljunk bele az elkészítés
módjába, ha a cél megkívánja. Főzni igenis kreatívan, merészen kell. Nagyon
sokat segítenek a receptek, (minek mennyi ideig kell puhulni, mennyi legyen az
anyaghányad, körülbelül milyen ízesítés illik ehhez-ahhoz a húshoz, milyen pácba
rakjuk), de soha ne feledjük, hogy aktív résztvevői vagyunk a főzésnek, hogy úgy
mondjam: a kormányzópálca (jelen esetben a fakanál) a mi kezünkben van! Mi
tudjuk, milyen az edényünk, a tűzhelyünk, az ízlésünk. Ha klasszikusra vágyunk
vagy amolyan nagymamaféle nosztalgia-ebédre, akkor természetesen az is kihívás,
ha a recept követelményeinek megfelelünk. Próbáljuk változatossá tenni az
étrendet a különböző műfajú húsokkal: pörköltek, tokányok, szeletekben sültek,
egyben sültek, pároltak, pirítottak, gazdagon szaftosak, raguk! És igenis hadd
csússzon hozzájuk a sok friss zöldség, leveles saláta, főzeléknövény! Bátran
aprítsunk, tekerjünk, göngyöljünk, pácoljunk, pároljunk, töltsünk, nyársaljunk,
grillezzünk, fóliázzunk, és élvezzük a finom ízeket egy-egy megfelelő kísérő
társaságában, amilyen a behűtött citronádé, egy pohár bor vagy sör, az extrém
kovászosuborkalé-koktél vagy keleti szokás szerint egy finom meleg zöldtea. Jó
étvágyat hozzájuk!
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 590 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.09 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Nagyszerű húsételek" című hirdetést látja. (fent)