![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Pecabot és fakanál (no meg dugóhúzó)
Pecabot és fakanál (no meg dugóhúzó) Zilai Zoltán borajánlásaival Ez a könyv a
Balatonról szól, arról, amit az adni tud: élményt és nyugalmat, a természeti
szépség és a kultúra harmóniáját. Egy jó úszás vagy kiadós séta után a gyomrunk
figyelmeztet arra, hogy mint minden élőlénynek, ennünk kell ahhoz, hogy éljünk.
Ez a már címével is árulkodó könyv a halakra koncentrál, természetesen a
Balatonban fogható fajtákra. Ennek a könyvnek a címében nem véletlenül van a
pecabot és a fakanál, a halfogás és a halfőzés nálam összekapcsolódik. Egyes, a
halfogó tudományomat és a konyhai tevékenységemet időnként illető ironikus vagy
kissé gúnyos megjegyzések ellenére a családomat és vendégeimet már számtalanszor
megetettem finom halételekkel, közülük számosat én magam találtam ki. Bekerültek
a könyvbe a leghétköznapibb fogások is, mint például a rántott hal, azonban ezt
is el lehet készíteni élményt adó módon. A receptek egy jó része saját
kitaláció, vagy egyes neves fogások saját változata. És hát ott van a címben a
dugóhúzó is? A bor voltaképpen az étel folytatása és kiegészítése. A Balaton
halaihoz a Balaton borai illenek a legjobban, és ebbe a teljes Balatoni
Borrégiót beleértem, Somlóval és Zalával együtt. Nagyon fontos lenne, hogy ezek
a nagyszerű borok megtalálják igazi társukat egy-egy finom és jól eltalált
halételben, és együtt gazdagítsák a balatoni ízvilágot.
Balatonról szól, arról, amit az adni tud: élményt és nyugalmat, a természeti
szépség és a kultúra harmóniáját. Egy jó úszás vagy kiadós séta után a gyomrunk
figyelmeztet arra, hogy mint minden élőlénynek, ennünk kell ahhoz, hogy éljünk.
Ez a már címével is árulkodó könyv a halakra koncentrál, természetesen a
Balatonban fogható fajtákra. Ennek a könyvnek a címében nem véletlenül van a
pecabot és a fakanál, a halfogás és a halfőzés nálam összekapcsolódik. Egyes, a
halfogó tudományomat és a konyhai tevékenységemet időnként illető ironikus vagy
kissé gúnyos megjegyzések ellenére a családomat és vendégeimet már számtalanszor
megetettem finom halételekkel, közülük számosat én magam találtam ki. Bekerültek
a könyvbe a leghétköznapibb fogások is, mint például a rántott hal, azonban ezt
is el lehet készíteni élményt adó módon. A receptek egy jó része saját
kitaláció, vagy egyes neves fogások saját változata. És hát ott van a címben a
dugóhúzó is? A bor voltaképpen az étel folytatása és kiegészítése. A Balaton
halaihoz a Balaton borai illenek a legjobban, és ebbe a teljes Balatoni
Borrégiót beleértem, Somlóval és Zalával együtt. Nagyon fontos lenne, hogy ezek
a nagyszerű borok megtalálják igazi társukat egy-egy finom és jól eltalált
halételben, és együtt gazdagítsák a balatoni ízvilágot.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 3.590 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.09 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Pecabot és fakanál (no meg dugóhúzó)" című hirdetést látja. (fent)