Fermentált Fekete Fokhagyma 30 db kapszula - 800 mg szagtala
800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat1, növényi kapszulatokban,
szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál
működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért. Fermentált Fekete
Fokhagyma 30 db kapszula - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal - Natur
Tanya Szerves fermentált fekete fokhagyma 800mg, standardizált fekete fokhagyma
kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és
az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint
fenntartásáért.2 Vegán készítmény Gluténmentes termék Mesterséges
tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül Egyedülálló, növényi kapszulába zárt
formula Magas, 800 mg hatóanyagtartalom Ami 12000 mg porított fokhagyma
őrleménynek felel meg Nincs se szag, se kellemetlen utóíz Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete
fokhagymát a friss fokhagymá?ból állítjuk elő. A fermentációs
gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé?res
színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba
fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős
összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált
hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett
történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. A nyers fokhagyma fekete
fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is
jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb
összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan
nem-enzi?matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a
karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás
hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb
körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves
kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A
fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a
friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma
porított őrlemé?nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált
fekete fokhagyma élettani hatásai 2A fermentált fekete fokhagyma kivonat
hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál
homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot
tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg
tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete
fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk a Natur Tanya®
Fermentált Fekete Fokhagyma terméket? rendszeresen dohányzó személyeknek
cukorbetegeknek azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét azoknak, akik
vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre A KAPSZULA TARTALMA
ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY
ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. Nettó tömeg: 15,5 g (30 db) Összetevők:
fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált
S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok,
zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói),
növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában
Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel
lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hatóanyag a napi
adagban 1 kapszulában 2 kapszulában Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből
standardizált S-allil-cisztein 400 mg 400 mcg 800 mg 800 mcg A termék gyártója a
Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer
szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. Figyelmeztetés: Az
ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység
esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves
kortól alkalmazható. A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban
konzultájon kezelőorvosával A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék
alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában. Tárolás: Száraz, hűvös helyen,
gyermekek elől elzárva tartandó! OGYÉI ny.sz: 25901/2021 100%-ban Magyar
tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat! Forrás:
naturtanya hu
szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál
működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért. Fermentált Fekete
Fokhagyma 30 db kapszula - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal - Natur
Tanya Szerves fermentált fekete fokhagyma 800mg, standardizált fekete fokhagyma
kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és
az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint
fenntartásáért.2 Vegán készítmény Gluténmentes termék Mesterséges
tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül Egyedülálló, növényi kapszulába zárt
formula Magas, 800 mg hatóanyagtartalom Ami 12000 mg porított fokhagyma
őrleménynek felel meg Nincs se szag, se kellemetlen utóíz Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete
fokhagymát a friss fokhagymá?ból állítjuk elő. A fermentációs
gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé?res
színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba
fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős
összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált
hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett
történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. A nyers fokhagyma fekete
fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is
jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb
összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan
nem-enzi?matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a
karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás
hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb
körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves
kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A
fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a
friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma
porított őrlemé?nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált
fekete fokhagyma élettani hatásai 2A fermentált fekete fokhagyma kivonat
hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál
homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot
tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg
tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete
fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk a Natur Tanya®
Fermentált Fekete Fokhagyma terméket? rendszeresen dohányzó személyeknek
cukorbetegeknek azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét azoknak, akik
vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre A KAPSZULA TARTALMA
ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY
ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. Nettó tömeg: 15,5 g (30 db) Összetevők:
fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált
S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok,
zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói),
növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában
Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel
lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hatóanyag a napi
adagban 1 kapszulában 2 kapszulában Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből
standardizált S-allil-cisztein 400 mg 400 mcg 800 mg 800 mcg A termék gyártója a
Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer
szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. Figyelmeztetés: Az
ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység
esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves
kortól alkalmazható. A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban
konzultájon kezelőorvosával A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék
alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában. Tárolás: Száraz, hűvös helyen,
gyermekek elől elzárva tartandó! OGYÉI ny.sz: 25901/2021 100%-ban Magyar
tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat! Forrás:
naturtanya hu
Adatlap
Ár: | 3.995 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 45 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Fermentált Fekete Fokhagyma 30 db kapszula - 800 mg szagtala" című hirdetést látja. (fent)