ESI Aloe Fresh Sensitive Fogkrém 100ml
Natur Tanya® ESI Aloe Fresh® Sensitive FOGKRÉM ? Fluoridmentes fogkrémgél,
parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny
fogakra és fogínyre. 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó
fogkrémgél, mindennapos használatra érzékeny fogakra és fogínyre. Nyugtató és
érösszehúzó összetevői támogatják a vérző és fájó fogíny egészségének
visszaállítását. Folyamatos használata megerősíti a fogínyt, csökkenti a
fájdalomérzetet és a vérveszteséget. SZENZITÍV FOGKRÉMGÉL ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS
FOGÍNYRE TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN,
MESTERSÉGES SZÍNEZÉK ÉS MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL INTENZÍV MENTA ÍZŰ SŰRŰ
FOGKRÉM VÉDELMET NYÚJT A KÖVETKEZŐK ELLEN: plakk rossz lehelet
hiperszenzitivitás elszíneződés fogkő fogszuvasodás TELJESEN TERMÉSZETES
ÖSSZETEVŐK A SENSITIVE FOGKRÉMBEN A természetes hatóanyagok és kivonatok, teljes
körű, mindennapos kezelést biztosítanak a fogaknak, fogínynek és a szájüregnek,
valamint természetes védelmet nyújtanak fogszuvasodás, fogkő és rossz lehelet
ellen. Tisztít, csökkenti a plakkot és a fogkövet, megelőzi a fogszuvasodást,
tartósan frissíti a leheletet, segít megtartani a fogak természetes színét.
XILITTEL FORMULÁZVA A xilit olyan természetes édesítőszer, mely nem okoz
fogszuvasodást, mivel nem fermentálják a baktériumok a szájüregben, ezért nem
képződnek olyan savak, melyek károsítják a fogzománcot. FLUORID, SLS, SLES,
TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜLI FOGKRÉM Az Aloe Fresh®
Sensitive fogkrém nélkülözi az olyan fogínygyulladást okozó agresszív anyagokat,
mint a nátrium-lauril-szulfát melyek különösen jól felszívódik a finom
szájüreg-nyálkahártyán, irritálva a felületet. Nem tartalmaz saccharint, mely a
fogkrémekben mesterséges édesítőszerként használatos összetevő. A szenzitív
fogrém alapját az Aloe Vera friss, tiszta leve szolgáltatja, amihez számos
növényi összetevőt adtak, mint; barna alga kivonat, nyírfa kivonat, közönséges
bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat,
keserű narancs kivonat, xilit, rebaudiozid A (sztévia levélből). A 100%-BAN
TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK BIZTOSÍTJÁK A FOGAK, FOGÍNY ÉS NYÁLKAHÁRTYA
EGÉSZSÉGÉT, A SZÁJÜREG PH-ÉRTÉKÉT ÉS MEGAKADÁLYOZZÁK A KÁROS MIKROORGANIZMUSOK
NÖVEKEDÉSÉT. NÉZZÜK MEG MI ÁLL A FOGÉRZÉKENYSÉG HÁTTERÉBEN? A fogérzékenység az
a fájdalom, amelyet egy vagy több fogon érezhetünk. Fogérzékenységet meleg vagy
hideg ételek italok fogyasztása, édességek fogyasztása, vagy akár hideg levegő
szájból történő beszívása is előidézhet. Amikor a fogak érzékenységéről
beszélünk, akkor nem a fogszuvasodás, törések vagy fertőzések következtében
fellépő heves fájdalomra gondolunk. MI OKOZHATJA A FOGAK ÉRZÉKENYSÉGÉT? Az
érzékenység okai a következők: Erős fogmosás: Kemény sörtéjű fogkefével való
fogmosás, vagy túl sok fogmosás által okozott nyomás idővel elkoptathatja a
fogzománcot; a zománc alatti fogréteg, az úgynevezett dentin pedig már idegeket
tartalmaz, amelyeket meleg és hideg, valamint édesség stimulál. Ínyvisszahúzódás
(ínyrecesszió): Ahol a fogíny szintje visszahúzódik, szabaddá teszi a fog
gyökerét; a gyökér viszont nem rendelkezik védőzománcréteggel, és érzékeny lehet
a hőmérséklet-változásokra. Az íny recesszióját többnyire a kemény fogmosás vagy
az ínybetegség okozza. Gyökérhártya gyulladás: Ez az ínybetegség előrehaladott
stádiuma, amely az íny gyulladásával kezdődik, amit a fog körüli tartószövetének
(beleértve a csontszövetet is) romlása követ; az íny ezért kevésbé tapad a
foghoz, szabaddá téve annak gyökerét. Törés: A megrepedt fog szabaddá teheti a
belső rétegeket (dentint) vagy a gyökeret, ami érzékenységet okoz. Savas
élelmiszerek: A magas savtartalmú élelmiszerek túlzott fogyasztása esetén idővel
elkoptathatják a fogzománcot. A savas élelmiszerek közé tartoznak az
üdítőitalok, energiaitalok, gyümölcslevek, citromos gyümölcsök vagy jeges tea.
Fogcsikorgatás: A fogcsikorgatás megterheli a fogzománcot, és idővel elhasználja
azt, ami szabaddá teszi az alatta lévő dentint vagy gyökeret, vagy akár
eltörheti a fogat, ami mindkét esetben érzékenységet okoz. HOGYAN ELŐZHETJÜK MEG
A FOGÉRZÉKENYSÉGET? MOSSUNK FOGAT ÉS HASZNÁLJUNK FOGSELYMET RENDSZERESEN: A
lepedék, a fogszuvasodás és az ínybetegségek mind érzékeny fogakat okoznak. Bár
bizonyos mértékig a genetika is szerepet játszik, a megfelelő fogmosás és
fogselyem használata segít minimalizálni a kockázatokat. NE MOSSUNK FOGAT TÚL
ERŐSEN: Ha túl nagy erővel mosol fogat, akkor a fogak sérülhetnek és
érzékenyebbé válhatnak. Ügyeljen a kíméletes fogmosásra és használjon lágy
(soft) fogkefét. KERÜLJÜK EL A FOGCSIKORGATÁST: A fogcsikorgatás a fogak
védőrétegeit is elkoptathatja. A fogcsikorgató emberek fogai gyakran érzékenyek
és megrepednek, amihez fogászati beavatkozásra lehet szükség. CSÖKKENTSÜK A
SAVAS ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSÁT: A savas ételek, mint például a citrom, a
paradicsomszósz fogérzékenységet okozhatnak. Ezek az ételek megterhelik a
fogzománcot, ezért nem érdemes túlzásba vinni a fogyasztásukat. ISMERD MEG AZ
ALOE FRESH® HOMEOPÁTA-KOMPATIBILIS FEHÉR MOSOLY FOGKRÉMET IS! Funkcionális
összetevők: aloe barbadensis levél, barna alga kivonat, arginin, nyírfa kivonat,
közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű
kivonat, menthol, keserű narancs kivonat, kovasav, xantángumi, xilit, eritrit,
rebaudiozid A (sztévia levélből). ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): HYDROGENATED
STARCH HYDROLYSATE, AQUA, HYDRATED SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, XANTHAN
GUM, ARGININE, ERYTHRITOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE, AROMA,
POTENTILLA ERECTA ROOT EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, LAMINARIA
OCHROLEUCA EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, CITRUS
AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, MENTHOL, XYLITOL, REBAUDIOSIDE A, GLYCERIN,
SORBITOL, ISOSORBIDE, PROPYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, LEVULINIC ACID, SODIUM
LEVULINATE, CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM
GLUTAMATE DIACETATE, LIMONENE. Alkalmazási javaslat: Naponta 2-szer, maximum
3-szor mosson fogat. Nettó térfogat: 100 ml Figyelmeztetés: Hatóanyagokkal
szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. A termék kisgyermek elől
elzárva tartandó. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 15-25°C-on
tartandó. Felhasználható: felbontás után 12 hónapig. CPNP-szám: 3905350
parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny
fogakra és fogínyre. 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó
fogkrémgél, mindennapos használatra érzékeny fogakra és fogínyre. Nyugtató és
érösszehúzó összetevői támogatják a vérző és fájó fogíny egészségének
visszaállítását. Folyamatos használata megerősíti a fogínyt, csökkenti a
fájdalomérzetet és a vérveszteséget. SZENZITÍV FOGKRÉMGÉL ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS
FOGÍNYRE TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN,
MESTERSÉGES SZÍNEZÉK ÉS MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL INTENZÍV MENTA ÍZŰ SŰRŰ
FOGKRÉM VÉDELMET NYÚJT A KÖVETKEZŐK ELLEN: plakk rossz lehelet
hiperszenzitivitás elszíneződés fogkő fogszuvasodás TELJESEN TERMÉSZETES
ÖSSZETEVŐK A SENSITIVE FOGKRÉMBEN A természetes hatóanyagok és kivonatok, teljes
körű, mindennapos kezelést biztosítanak a fogaknak, fogínynek és a szájüregnek,
valamint természetes védelmet nyújtanak fogszuvasodás, fogkő és rossz lehelet
ellen. Tisztít, csökkenti a plakkot és a fogkövet, megelőzi a fogszuvasodást,
tartósan frissíti a leheletet, segít megtartani a fogak természetes színét.
XILITTEL FORMULÁZVA A xilit olyan természetes édesítőszer, mely nem okoz
fogszuvasodást, mivel nem fermentálják a baktériumok a szájüregben, ezért nem
képződnek olyan savak, melyek károsítják a fogzománcot. FLUORID, SLS, SLES,
TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜLI FOGKRÉM Az Aloe Fresh®
Sensitive fogkrém nélkülözi az olyan fogínygyulladást okozó agresszív anyagokat,
mint a nátrium-lauril-szulfát melyek különösen jól felszívódik a finom
szájüreg-nyálkahártyán, irritálva a felületet. Nem tartalmaz saccharint, mely a
fogkrémekben mesterséges édesítőszerként használatos összetevő. A szenzitív
fogrém alapját az Aloe Vera friss, tiszta leve szolgáltatja, amihez számos
növényi összetevőt adtak, mint; barna alga kivonat, nyírfa kivonat, közönséges
bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat,
keserű narancs kivonat, xilit, rebaudiozid A (sztévia levélből). A 100%-BAN
TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK BIZTOSÍTJÁK A FOGAK, FOGÍNY ÉS NYÁLKAHÁRTYA
EGÉSZSÉGÉT, A SZÁJÜREG PH-ÉRTÉKÉT ÉS MEGAKADÁLYOZZÁK A KÁROS MIKROORGANIZMUSOK
NÖVEKEDÉSÉT. NÉZZÜK MEG MI ÁLL A FOGÉRZÉKENYSÉG HÁTTERÉBEN? A fogérzékenység az
a fájdalom, amelyet egy vagy több fogon érezhetünk. Fogérzékenységet meleg vagy
hideg ételek italok fogyasztása, édességek fogyasztása, vagy akár hideg levegő
szájból történő beszívása is előidézhet. Amikor a fogak érzékenységéről
beszélünk, akkor nem a fogszuvasodás, törések vagy fertőzések következtében
fellépő heves fájdalomra gondolunk. MI OKOZHATJA A FOGAK ÉRZÉKENYSÉGÉT? Az
érzékenység okai a következők: Erős fogmosás: Kemény sörtéjű fogkefével való
fogmosás, vagy túl sok fogmosás által okozott nyomás idővel elkoptathatja a
fogzománcot; a zománc alatti fogréteg, az úgynevezett dentin pedig már idegeket
tartalmaz, amelyeket meleg és hideg, valamint édesség stimulál. Ínyvisszahúzódás
(ínyrecesszió): Ahol a fogíny szintje visszahúzódik, szabaddá teszi a fog
gyökerét; a gyökér viszont nem rendelkezik védőzománcréteggel, és érzékeny lehet
a hőmérséklet-változásokra. Az íny recesszióját többnyire a kemény fogmosás vagy
az ínybetegség okozza. Gyökérhártya gyulladás: Ez az ínybetegség előrehaladott
stádiuma, amely az íny gyulladásával kezdődik, amit a fog körüli tartószövetének
(beleértve a csontszövetet is) romlása követ; az íny ezért kevésbé tapad a
foghoz, szabaddá téve annak gyökerét. Törés: A megrepedt fog szabaddá teheti a
belső rétegeket (dentint) vagy a gyökeret, ami érzékenységet okoz. Savas
élelmiszerek: A magas savtartalmú élelmiszerek túlzott fogyasztása esetén idővel
elkoptathatják a fogzománcot. A savas élelmiszerek közé tartoznak az
üdítőitalok, energiaitalok, gyümölcslevek, citromos gyümölcsök vagy jeges tea.
Fogcsikorgatás: A fogcsikorgatás megterheli a fogzománcot, és idővel elhasználja
azt, ami szabaddá teszi az alatta lévő dentint vagy gyökeret, vagy akár
eltörheti a fogat, ami mindkét esetben érzékenységet okoz. HOGYAN ELŐZHETJÜK MEG
A FOGÉRZÉKENYSÉGET? MOSSUNK FOGAT ÉS HASZNÁLJUNK FOGSELYMET RENDSZERESEN: A
lepedék, a fogszuvasodás és az ínybetegségek mind érzékeny fogakat okoznak. Bár
bizonyos mértékig a genetika is szerepet játszik, a megfelelő fogmosás és
fogselyem használata segít minimalizálni a kockázatokat. NE MOSSUNK FOGAT TÚL
ERŐSEN: Ha túl nagy erővel mosol fogat, akkor a fogak sérülhetnek és
érzékenyebbé válhatnak. Ügyeljen a kíméletes fogmosásra és használjon lágy
(soft) fogkefét. KERÜLJÜK EL A FOGCSIKORGATÁST: A fogcsikorgatás a fogak
védőrétegeit is elkoptathatja. A fogcsikorgató emberek fogai gyakran érzékenyek
és megrepednek, amihez fogászati beavatkozásra lehet szükség. CSÖKKENTSÜK A
SAVAS ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSÁT: A savas ételek, mint például a citrom, a
paradicsomszósz fogérzékenységet okozhatnak. Ezek az ételek megterhelik a
fogzománcot, ezért nem érdemes túlzásba vinni a fogyasztásukat. ISMERD MEG AZ
ALOE FRESH® HOMEOPÁTA-KOMPATIBILIS FEHÉR MOSOLY FOGKRÉMET IS! Funkcionális
összetevők: aloe barbadensis levél, barna alga kivonat, arginin, nyírfa kivonat,
közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű
kivonat, menthol, keserű narancs kivonat, kovasav, xantángumi, xilit, eritrit,
rebaudiozid A (sztévia levélből). ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): HYDROGENATED
STARCH HYDROLYSATE, AQUA, HYDRATED SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, XANTHAN
GUM, ARGININE, ERYTHRITOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE, AROMA,
POTENTILLA ERECTA ROOT EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, LAMINARIA
OCHROLEUCA EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, CITRUS
AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, MENTHOL, XYLITOL, REBAUDIOSIDE A, GLYCERIN,
SORBITOL, ISOSORBIDE, PROPYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, LEVULINIC ACID, SODIUM
LEVULINATE, CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM
GLUTAMATE DIACETATE, LIMONENE. Alkalmazási javaslat: Naponta 2-szer, maximum
3-szor mosson fogat. Nettó térfogat: 100 ml Figyelmeztetés: Hatóanyagokkal
szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. A termék kisgyermek elől
elzárva tartandó. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 15-25°C-on
tartandó. Felhasználható: felbontás után 12 hónapig. CPNP-szám: 3905350
Adatlap
Ár: | 1.757 Ft |
Termék: | Egyéb szépségápolási termékek |
Feladás dátuma: | 2024.10.31 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "ESI Aloe Fresh Sensitive Fogkrém 100ml" című hirdetést látja. (fent)