MannaVita Goji bogyó 200g
A goji bogyó poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne
karotinoidok, flavonoidok, vitaminok, aminosavak és illóolaj,a magban pedig
zsíros olaj, illetve szterolok. A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt
Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó,
Ninghszia tartományban - a goji őshazájában - termő goji bogyókból készül. A
természet egyik leg tápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag
vitamin-, ásványianyag-forrás, továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A
szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró
gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi
anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban
gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok, flavonoidok, vitaminok,
aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés
C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló.
Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes.
Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje:
0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi
értékek a termés függvényében változnak. Adagolás, tudnivalók: Naponta 2
alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl:
joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3
hónapon belül fogyassza el. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C
fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő
fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos
alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség, rák, cukorbetegség, depresszió,
krónikus fáradtság, koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására.
Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert, a látást, a normális
vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a
szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét.
Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést, az emésztést, támogatja a
fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának
kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a
gyulladáscsökkentő enzimeket, és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne
E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és
magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és
rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium, mely nyomelemet igen
kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami
pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra, továbbá kedvezően befolyásolja a
menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is
tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb
típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli
a lép természetes ölősejtek aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és
rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén
alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik
szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát,
gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén
a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein
szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt
DNS-t.
karotinoidok, flavonoidok, vitaminok, aminosavak és illóolaj,a magban pedig
zsíros olaj, illetve szterolok. A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt
Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó,
Ninghszia tartományban - a goji őshazájában - termő goji bogyókból készül. A
természet egyik leg tápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag
vitamin-, ásványianyag-forrás, továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A
szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró
gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi
anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban
gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok, flavonoidok, vitaminok,
aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés
C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló.
Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes.
Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje:
0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi
értékek a termés függvényében változnak. Adagolás, tudnivalók: Naponta 2
alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl:
joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3
hónapon belül fogyassza el. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C
fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő
fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos
alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség, rák, cukorbetegség, depresszió,
krónikus fáradtság, koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására.
Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert, a látást, a normális
vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a
szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét.
Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést, az emésztést, támogatja a
fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának
kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a
gyulladáscsökkentő enzimeket, és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne
E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és
magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és
rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium, mely nyomelemet igen
kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami
pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra, továbbá kedvezően befolyásolja a
menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is
tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb
típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli
a lép természetes ölősejtek aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és
rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén
alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik
szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát,
gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén
a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein
szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt
DNS-t.
Adatlap
Ár: | 4.471 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.25 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "MannaVita Goji bogyó 200g" című hirdetést látja. (fent)