MannaVita Maca gyökérpor 150g
A maca egy adaptogén növény. Az adoptogén növényekre jellemző, hogy időre van
szükségük, hogy teljesen kifejtsék hatásukat, és előnyeit élvezhessük. Az Andok
hegységeiben élő inkák serkentő hatású gyógynövényként ismerték, használták és
tartották karban az egészségüket évszázadokon át. A maca gyökér erősítheti az
immunrendszert, szabályozza a hormonháztartást, növelheti a teljesítményt,
javíthatja a hangulatot, mindkét nemnél lehet potencianövelő hatása is. A maca
egy adaptogén növény. Az adoptogén növényekre jellemző, hogy időre van
szükségük, hogy teljesen kifejtsék hatásukat, és előnyeit élvezhessük. A maca
javítja a memóriát, növeli az állóképességet, a vér oxigénszintjét,
hormon-kiegyensúlyozó hatású. Összetevők: maca (lepedium meyenii) por. Tápérték
2g mennyiségben: Energia: 30kJ/7kcal Fehérje: 0,3g Szénhidrát: 1,4g Zsír: 0,08g
Nátrium: 3,6mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.
Adagolás, tudnivalók: Naponta 1-2 alkalommal 1-2 gramm (1 csapott kávéskanál),
vízben vagy más italokban elkeverve. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza
el. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C alatt. Maca, az ősi
eledel A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban, ezért
sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője.
Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett
tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének minősítették. A
superfood ételek koncentráltan tartalmazzák a szervezetünk számára létfontosságú
tápanyagokat. Megtalálható bennük szinte az összes vitamin, ásványi anyag,
nyomelem, enzimek, aminosavak stb. Tudományos kutatások szerint, a Maca
kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban,
vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne, egy
részüket még nem is azonosították. Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak,
foszfornak, de található benne még jód, vas, mangán, réz, cink, szelén,
B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin,
C- és D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak.
A szárított Maca körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot,
és valamivel több mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma,
mint más gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és
az olajsavak az elsődleges zsírsavak.
szükségük, hogy teljesen kifejtsék hatásukat, és előnyeit élvezhessük. Az Andok
hegységeiben élő inkák serkentő hatású gyógynövényként ismerték, használták és
tartották karban az egészségüket évszázadokon át. A maca gyökér erősítheti az
immunrendszert, szabályozza a hormonháztartást, növelheti a teljesítményt,
javíthatja a hangulatot, mindkét nemnél lehet potencianövelő hatása is. A maca
egy adaptogén növény. Az adoptogén növényekre jellemző, hogy időre van
szükségük, hogy teljesen kifejtsék hatásukat, és előnyeit élvezhessük. A maca
javítja a memóriát, növeli az állóképességet, a vér oxigénszintjét,
hormon-kiegyensúlyozó hatású. Összetevők: maca (lepedium meyenii) por. Tápérték
2g mennyiségben: Energia: 30kJ/7kcal Fehérje: 0,3g Szénhidrát: 1,4g Zsír: 0,08g
Nátrium: 3,6mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.
Adagolás, tudnivalók: Naponta 1-2 alkalommal 1-2 gramm (1 csapott kávéskanál),
vízben vagy más italokban elkeverve. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza
el. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C alatt. Maca, az ősi
eledel A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban, ezért
sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője.
Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett
tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének minősítették. A
superfood ételek koncentráltan tartalmazzák a szervezetünk számára létfontosságú
tápanyagokat. Megtalálható bennük szinte az összes vitamin, ásványi anyag,
nyomelem, enzimek, aminosavak stb. Tudományos kutatások szerint, a Maca
kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban,
vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne, egy
részüket még nem is azonosították. Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak,
foszfornak, de található benne még jód, vas, mangán, réz, cink, szelén,
B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin,
C- és D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak.
A szárított Maca körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot,
és valamivel több mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma,
mint más gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és
az olajsavak az elsődleges zsírsavak.
Adatlap
Ár: | 4.471 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.10.26 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "MannaVita Maca gyökérpor 150g" című hirdetést látja. (fent)