
Zukker Xylitol - Xilit - Nyírfacukor 500 g
Xylitol 500 g - természetes növényi alapú édesítőszer (100 százalék xilit)
Összetevők: xilit (xylitol, nyírfacukor) Fogyókúrázóknak Cukorbetegeknek Candida
diétázóknak is! A xilit egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos
szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben
előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. Főzés és sütés
a nyírfacukorral: A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni,
mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt
készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas.
Miért jó a Xilit (nyírfacukor)? A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes
cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A
hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van: - A xilit
kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40 százalékkal kevesebb, mint a cukoré, ennek
ellenére ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak - 7-es a
Glikémiás indexe, így cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják - a xylit lassan
szívódik fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet - útját állja a
fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a
fogszuvasodás esélyét - candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a
candida gombák szaporodását - jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása
viszont hasmenést okozhat A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes
étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék
nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát
beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!
Összetevők: xilit (xylitol, nyírfacukor) Fogyókúrázóknak Cukorbetegeknek Candida
diétázóknak is! A xilit egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos
szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben
előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. Főzés és sütés
a nyírfacukorral: A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni,
mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt
készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas.
Miért jó a Xilit (nyírfacukor)? A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes
cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A
hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van: - A xilit
kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40 százalékkal kevesebb, mint a cukoré, ennek
ellenére ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak - 7-es a
Glikémiás indexe, így cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják - a xylit lassan
szívódik fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet - útját állja a
fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a
fogszuvasodás esélyét - candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a
candida gombák szaporodását - jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása
viszont hasmenést okozhat A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes
étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék
nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát
beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Adatlap
Ár: | 1.225 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Zukker Xylitol - Xilit - Nyírfacukor 500 g" című hirdetést látja. (fent)