NATURE COOKTA MANDULALISZT 250G
A Nature Cookta mandulaliszt a gabonamentes konyha hideg préseléssel,
vegyszermentesen zsírtalanított hozzávalója. A mandula a szépség és az egészség
szimbóluma A zsírtalanítás következtében nemcsak alacsonyabb (emészthető nettó)
szénhidrát- és kalóriatartalmú mandulalisztet kapunk, hanem a hevítés hatására
gyulladást és allergiát okozó omega-6 zsírsavtartalma is lecsökken, ezáltal a
Nature Cookta mandulaliszttel teljes biztonsággal süthetünk is. Mindemellett a
zsírtalanított mandulaliszt 30%-kal magasabb beltartalmi értékű, mint a sima
őrölt mandula, nagyobb mennyiségben tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat,
vitaminokat és rostot. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán
étrend ízletes alapanyaga is lehet. A paleolit étrend hívei, a fogyókúrázók és
az alacsony szénhidráttartalmú diéta követői számára is ajánljuk. A mandulaliszt
jótékony hatása A mandula a szépség és az egészség szimbóluma is volt, mert a
szervezet helyes működéséhez szükséges olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz,
mint a kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink. Jelentős a
mandulaliszt telítetlen zsírsavtartalma is, ez a szív és az érrendszer megfelelő
működése miatt fontos. A mandulában található E-vitamin megköti a
szabadgyököket, ezáltal véd azok káros hatásai ellen, és erős antioxidáns hatása
miatt segít az érfalak rugalmasságának a megőrzésében. A zsírtalanított
mandulaliszt magas rosttartalma hozzájárul az emésztő- és a bélrendszer
megfelelő működéséhez, és a megfelelő vércukorszint megtartásában is fontos
szerepet játszik. A mandulát a menstruációs és az izomgörcsök oldására is
használják, valamint a rossz koleszterint is alacsonyan tartja. A mandulaliszt
tápanyagtartalma Víz: 9,7 ml Fehérje: 36,4 g Zsír: 12,0 g Rost: 29,5 g
Szénhidrát: 7,2 g Kalória: 1185,2 kJ/282,4 kcal A Nature Cookta mandulaliszt
felhasználása Mivel a mandula nem tartalmaz WGA lektineket, a belőle készült
lisztet gluténérzékenyek is bátran használhatják olyan kenyerek, péksütemények,
sütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek készítéséhez, amiknek az
ízvilágához illik a mandula édes íze. Ha csak mandulaliszttel vagy teljesen
gabonamentes liszttel helyettesítjük a receptben megadott liszt mennyiségét,
eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept előír. (Ha a recept
gabonamentes liszteket ír, akkor természetesen nem kell növelni a tojás
mennyiségét.) Ne fogyasszon mandulalisztet, ha a diófélékre allergiás vagy
érzékeny! A mandulalisztet felbontás után tárolja a hűtőben! Nature Cookta
mandulaliszt kiszerelése: 250g
vegyszermentesen zsírtalanított hozzávalója. A mandula a szépség és az egészség
szimbóluma A zsírtalanítás következtében nemcsak alacsonyabb (emészthető nettó)
szénhidrát- és kalóriatartalmú mandulalisztet kapunk, hanem a hevítés hatására
gyulladást és allergiát okozó omega-6 zsírsavtartalma is lecsökken, ezáltal a
Nature Cookta mandulaliszttel teljes biztonsággal süthetünk is. Mindemellett a
zsírtalanított mandulaliszt 30%-kal magasabb beltartalmi értékű, mint a sima
őrölt mandula, nagyobb mennyiségben tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat,
vitaminokat és rostot. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán
étrend ízletes alapanyaga is lehet. A paleolit étrend hívei, a fogyókúrázók és
az alacsony szénhidráttartalmú diéta követői számára is ajánljuk. A mandulaliszt
jótékony hatása A mandula a szépség és az egészség szimbóluma is volt, mert a
szervezet helyes működéséhez szükséges olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz,
mint a kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink. Jelentős a
mandulaliszt telítetlen zsírsavtartalma is, ez a szív és az érrendszer megfelelő
működése miatt fontos. A mandulában található E-vitamin megköti a
szabadgyököket, ezáltal véd azok káros hatásai ellen, és erős antioxidáns hatása
miatt segít az érfalak rugalmasságának a megőrzésében. A zsírtalanított
mandulaliszt magas rosttartalma hozzájárul az emésztő- és a bélrendszer
megfelelő működéséhez, és a megfelelő vércukorszint megtartásában is fontos
szerepet játszik. A mandulát a menstruációs és az izomgörcsök oldására is
használják, valamint a rossz koleszterint is alacsonyan tartja. A mandulaliszt
tápanyagtartalma Víz: 9,7 ml Fehérje: 36,4 g Zsír: 12,0 g Rost: 29,5 g
Szénhidrát: 7,2 g Kalória: 1185,2 kJ/282,4 kcal A Nature Cookta mandulaliszt
felhasználása Mivel a mandula nem tartalmaz WGA lektineket, a belőle készült
lisztet gluténérzékenyek is bátran használhatják olyan kenyerek, péksütemények,
sütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek készítéséhez, amiknek az
ízvilágához illik a mandula édes íze. Ha csak mandulaliszttel vagy teljesen
gabonamentes liszttel helyettesítjük a receptben megadott liszt mennyiségét,
eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept előír. (Ha a recept
gabonamentes liszteket ír, akkor természetesen nem kell növelni a tojás
mennyiségét.) Ne fogyasszon mandulalisztet, ha a diófélékre allergiás vagy
érzékeny! A mandulalisztet felbontás után tárolja a hűtőben! Nature Cookta
mandulaliszt kiszerelése: 250g
Adatlap
Ár: | 2.539 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.25 |
Eddig megtekintették 67 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "NATURE COOKTA MANDULALISZT 250G" című hirdetést látja. (fent)