Betöltés...

Bazár

Bazár rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.

245523 találat - 16176/16369 oldal
rss
A Gucci-rólAmellett, hogy az olasz Gucci a világ egyik legsikeresebb divatmárkája, olyan lenyűgöző szemüvegeket is kínálnak, amelyek ötvözik az egyszerűséget, az elegáns stílust és az időtlen...
102.780 Ft
Vásároljon magas nedvességtartalmú és kiválóan légáteresztő szilikon-hidrogél lencséket: A CooperVision® Live® daily disposable napi kontaktlencse 30 darab lencsét tartalmazó kiszerelésben kapható.
5.980 Ft
Vásároljon magas nedvességtartalmú és kiválóan légáteresztő szilikon-hidrogél lencséket: A CooperVision® Live® daily disposable napi kontaktlencse 90 darab lencsét tartalmazó kiszerelésben kapható.
14.260 Ft
Clariti Toric a CooperVision által gyártott kontaktlencse az asztigmatizmus korrekciójára. 6 szilikon-hidrogél kontaktlencsét tartalmaz, havi csere ütemtervvel. Kényelmes viselet egész nap.
11.280 Ft
A Clariti Multifocal segítségével minden távolságra jól láthat. 6 szilikon-hidrogél kontaktlencsét tartalmaz presbyopia-ra, havi csere ütemtervvel.
14.150 Ft
A CooperVision Clariti 1 Day multifocal (30 lencse) a presbyopia korrigálására szolgál. A szilikon hidrogél anyagnak köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak, és UV védelemmel rendelkeznek.
10.270 Ft
A CooperVision Clariti 1 Day toric (30 lencse) célja az asztigmatizmus korrigálása. A szilikon hidrogél anyagnak köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak, és UV védelemmel rendelkeznek.
7.760 Ft
A Liu Jo-ról A Liu Jo szemüvegek a feminin formáikkal és elbűvölően ízléses színeikkel emelkednek ki. Ez az olasz márka kifejezetten kecses vonalú, macskaszem formájú szemüvegeket fejlesztett ki,...
34.290 Ft
Clariti 1 Day (90 lencse) a CooperVision által gyártott szilikon hidrogél kontaktlencsék. Ezek a napi lencsék egész napos kényelmet biztosítanak, beépített UV szűrőkkel rendelkeznek és szemeit...
17.280 Ft