Betöltés...

Natur Olaj Ételek, italok

Ételek, italok rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Natur Olaj
A keresett kifejezés: Natur Olaj Keresési kifejezés törlése  [tartalmazzák mindegyiket]

365 találat - 24/25 oldal
rss
Éld át a mesés Kelet varázsát! Az egzotikus ylang-ylang, az édes jázmin és a rózsafa csodásan finom, virágos kombinációja keveredik a fás, balzsamos szantálfával. A végeredmény egy érzéki,...
1.550 Ft
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag...
930 Ft
NATURA FASIRTPOR SZEZÁMOS Növényi alapanyagú fasírtpor. * Összetevők: étkezési keményítő, zabpehely, zsemlemorzsa, (búzaliszt, víz, só, élesztő) szezámpehely, (8 %) burgonyapehely, napraforgó,...
1.000 Ft
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy egy gyors...
1.010 Ft
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd...
802 Ft
Összetevők: zabpehely, kukoricakeményítő, zabpehelyliszt, burgonyapehely, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), napraforgó, lenmagliszt, pirított szezámmag, árpa-, búza- és rozspehely,...
10.581 Ft
Összetevők: burgonyapehely, kukoricakeményítő, szezámpehely, kukoricapehely, lenmagpehely, zöldségkeverék, petrezselyemzöld, tengeri só, fűszerkeverék. Elkészítése: 100g fasírtport 120 ml vízzel...
699 Ft
A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. Napraforgó, több mint nasi A magvak természetes...
730 Ft
A szőlőmagliszt készítésekor a szőlőmagból az olajat hidegen, vegyszermentesen kisajtolják, majd a már zsírtalanított szőlőmagot finom állagú lisztté őrlik. Az eljárásnak köszönhetően az őrlemény...
1.188 Ft
Növényi alapanyagú fasírtpor. Összetevők: szójagranulátum, kukoricakeményítő, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyaliszt, árpa-, búza-, rozs-, zab- és...
985 Ft
A kuszkusz észak-afrikai specialitás, az étel alapját házilag készítik. Egyenlő mennyiségű búzadarát és teljeskiőrlésű lisztet gyúrnak-forgatnak-ráznak, sodornak össze kevés sós vízzel addig, amíg...
1.547 Ft
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag...
930 Ft
NATURA ROZSPEHELY Elkészítése: 2-3 perces főzés. Tetszés szerint mazsolával, mézzel, gyümölcsökkel, olajos magvakkal kiegészítve fogyasztható. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
510 Ft
NATURA MÜZLIALAP 6 ÖSSZETEVŐS Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagaihoz: búza-rozs-árpa-zab-lenmag és szezámpelyhet tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az...
690 Ft
A kollagén termelődése a szervezetben 20-25 éves kor körül már lelassul, majd 50-60 éves kor körül szinte teljesen megáll. Ezért szükséges pótolni a szervezet számára vagy serkenteni kell a...
21.200 Ft

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem