Betöltés...

Egyéb sporthirdetések

Egyéb sporthirdetések rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.

22746 találat - 365/1517 oldal
rss
Luxus kantár olajpépes bőrből, hajlított homlokpánttal és orrszalaggal. Rozsdamentes acél szerelvényekkel ellátva
19.596 Ft
Exkluzív fehér párnázott kantár széles hajtókar orrszalaggal és rozsdamentes acél csatokkal
19.596 Ft
Luxus anatómiai nyeregalátét speciális vastagítással
a betét elején, hogy javítsa a nyereg alatti illeszkedést. A nyeregalátét külseje speciális fényes anyagból készült. Tökéletes...
21.377 Ft
HB kantár dekoratív homlokpánttal a kis méretekhez
19.596 Ft
Luxus kantár a showtime kollekcióból. Ez a kantár egy vágott hátú fejrész nagyon puha párnázással.Rézfényű szerelvényekkel és gumi kantárral, vakzárral. A kantár fényűző varrással díszített.
38.117 Ft
Nagyon szép luxus kantár, nagyon széles, kombinált puha szőrpántos orrszíjjal, a kantárszalag gyeplője a végén ívelt. Rozsdamentes acél csatokkal és vakütközőkkel szerelve.
38.903 Ft
Luxus kantár kombinált orrszalaggal extra kicsi. A gyeplő végein lekerekített, gumi markolattal rendelkezik. Aranyozott csatokkal és vak lezárókkal ellátva.
37.331 Ft
Ez a biztonsági kengyel csúszásgátlóval van ellátva annak érdekében, hogy a lovas stabilabb támasztást kapjon. A termék több különböző színben is elérhető, illetve 11cm és 12cm-es változatban.
18.260 Ft
Gyönyörű, puha párnázott velúr nyeregalátét , hevederhurokkal és tépőzárral az elülső rögzítéshez. Ez a nyeregtakaró előre a nyereg modelljéhez van alakítva. A speciális belső bélésnek köszönhetően...
15.666 Ft
Ez a kantár speciális puha bőrből készült, ss csatokkal, vak záródásokkal az arcon és a gyeplőn. A fejdísz puhán párnázott és visszavágott, 4 cm széles anatómiai orrszalaggal és fehér ragyogó kő...
38.117 Ft
Fényűző fehér díszvarrással ellátott kantár kombinált orrszíjjal és puhán párnázott fejrészlappal.
25.385 Ft
Nagyon szép luxus kantár, rendkívül széles kombinált puha hajtókar orrszalaggal, a szalag gyeplője ívelt a végén. Rozsdamentes acél csatokkal és vaklezárókkal ellátva.
38.903 Ft
Ez a biztonsági kengyel csúszásgátlóval van ellátva annak érdekében, hogy a lovas stabilabb támasztást kapjon. A termék több különböző színben is elérhető, illetve 11cm és 12cm-es változatban.
18.260 Ft
Ez a kantár különlegesen puha bőrből készült, ss szerelvényekkel, vakzárral a pofadarabokon és a kantárszárakon. A fejrész puha bélésű és speciálisan formázott, hátulról vágott. Anatómiai...
45.190 Ft
luxus nyeregalátét ezüst színű díszítő zsinórral. szín: tengerészkék.
17.369 Ft